Vállalatoknak

Speciális interjútechnikai és módszertani képzéseink abban támogatják a HR-vezetőt és a HR-folyamatban aktív kollégákat, hogy a szervezethez újonnan csatlakozóknak a szervezeti kultúrához, a leendő vezetőhöz és a csapathoz, valamint a betöltendő pozíció munkaköréhez való illeszkedése biztosított legyen. Fejlesztéseink módszertani és gyakorlati keretet adnak ahhoz, hogy a fellelt tehetségek szervezeti integrációja és tudatosan tervezett, valamint megvalósított belső karrierútja a vállalat üzleti eredményességét szolgálja.

Fejlesztéseinkben a vállalatra szabottan speciális fókuszt kap a toborzás-kiválasztás, a kompetenciaalapú fejlesztési tervezés, a karriertervezés, a tehetségmenedzsment valamint a stay-in és exit interjútechnikák.

Amennyiben saját magad vagy mindössze pár fős csapatod fejlesztésében gondolkodsz, keresd aktuális nyílt képzéseinket! Nagyobb létszámú csapatok fejlesztése esetén kérd szervezetedre szabható egyedi megoldásainkat!

Letöltés

HR szolgáltatóknak

Az Interview Laboratory elkötelezett fejlesztője a kiválasztási piacon működő HR-ügynökségeknek, legyenek azok lokálisak vagy nemzetköziek, munkaerő-kölcsönzők, munkaerő-közvetítők, személyzeti tanácsadók vagy vezető kiválasztók.

A cégek profiljára szabott egyedi fejlesztési ívünk tartalmazza a teljes HR-ügynökségi folyamatot, kezdve a szolgáltatásuk értékesítésétől, a pályáztatáson, toborzáson és jelölt-felkutatáson át a kiválasztásáig, a megbízásuk teljesítéséig.

A HR-tanácsadóknak/kutatóknak olyan célzott igényekre szabott szakmai támogatást nyújtunk, ami hozzájárul a cégük üzleti eredményességének és ezáltal a profitjának növeléséhez.

Amennyiben saját magad vagy mindössze pár fős csapatodnak fejlesztésében gondolkodsz, keresd aktuális nyílt képzéseinket! Nagyobb létszámú csapatok fejlesztése esetén kérd szervezetedre szabható egyedi megoldásainkat!

Álláskeresőknek – Karrierépítőknek

Álláskeresőként abban támogatjuk sikereidet, hogy életcélod, aspirációid és képességeid mentén felkészítsünk Téged leendő, ideális karrierállomásod megtalálására. Az önismereted fejlesztésével és a Benned rejlő képességek kibontakoztatásával segítünk Téged a pályázásra való felkészülésben, a pályázati anyagaid összeállításában, az interjúkon való helytállásban és a személyedre szabott juttatási csomag pályáztatóval közös kialakításában.